top of page

Luentotilaisuudet

Ylivoimaisesti suosituin ja tilatuin luentotilaisuutemme on Edunvalvontavaltuutus tutuksi - luento.

Voimme räätälöidä luennon sisällön toiveiden mukaan. Ohessa esimerkkejä luentokokonaisuuksista.

HINNASTO

Luentotilaisuus verkon välityksellä 85€ (+alv)

Luentotilaisuus paikan päällä 115€ (+alv)

Tällä hetkellä live-luennot ovat mahdollisia seuraavissa paikoissa:

 • Helsinki

 • Vantaa, Kerava

 • Espoo, Kauniainen

 • Kirkkonummi, Siuntio

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähettämällä viesti suvi.taussi@viimeinentahto.fi tai soittamalla

+358 50 364 8687.

Edunvalvontavaltuutus tutuksi

Tiedätkö mitä tapahtuu, jos et voi itse päättää asioistasi terveytesi heiketessä? Tai miten varmistaa, että läheisesi voivat huolehtia sinusta parhaalla mahdollisella tavalla?

Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luentotilaisuus tarjoaa sinulle vastauksia ja käytännön vinkkejä tärkeään kysymykseen: miten voimme ennakoida tulevaisuuden haasteita ja suojata itseämme sekä läheisiämme?

Ohjelma:

 1. Mikä on edunvalvontavaltuutus?

  • Selitämme selkokielellä, mitä edunvalvontavaltuutus tarkoittaa ja miksi se on tärkeä osa jokaisen suunnittelemaa turvaverkkoa.

 2. Käytännön vinkkejä valtuutuksen laatimiseen

  • Asiantuntijamme jakavat konkreettisia neuvoja, miten voit laatia vahvan ja pätevän edunvalvontavaltuutuksen omiin tarpeisiisi sopivaksi.

 3. Mahdollisuus esittää kysymyksiä

  • Tilaisuudessa on runsaasti aikaa osallistujien kysymyksille. Saat vastauksia juuri niihin asioihin, jotka mietityttävät sinua.

2

Hoitotahto tutuksi

Elämä on täynnä yllätyksiä, mutta voimme ottaa ohjat omiin käsiimme terveytemme suhteen. Hoitotahto tutuksi -luentotilaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää, miten voit varmistaa, että sinut hoidetaan juuri niin kuin itse haluat, silloin kun et itse voi puhua omasta puolestasi.

Ohjelma:

 1. Mikä on hoitotahto ja miksi se on tärkeä?

  • Selvitämme, mitä hoitotahto käytännössä tarkoittaa ja miksi sen laatiminen on äärimmäisen tärkeää omien toiveidesi ja arvojesi kunnioittamiseksi.

 2. Hoitotahdon laatiminen askel askeleelta

  • Asiantuntijamme opastavat sinua hoitotahdon laatimisessa, jakavat käytännön vinkkejä ja auttavat sinua tunnistamaan ne asiat, jotka ovat sinulle merkityksellisiä.

 3. Keskustelua ja kysymyksiä

  • Tilaisuudessa on tilaa osallistujien keskustelulle ja kysymyksille. Jaa ajatuksiasi, kuule muiden kokemuksia ja opi lisää hoitotahdon tärkeydestä.

3

Edunvalvontavaltuutus ja hoitotahto tutuksi

Tervetuloa syventymään elämän tärkeimpiin asiakirjoihin – edunvalvontavaltuutukseen ja hoitotahtoon! Näissä dokumenteissa kiteytyvät päätökset, jotka vaikuttavat elämäämme silloin, kun emme itse voi puhua puolestamme. Liity mukaan informatiiviseen luentoomme, jossa valaisemme edunvalvontavaltuutuksen ja hoitotahdon saloja.

Esittely:

1. Edunvalvontavaltuutus: Turva päätöksentekoon

 • Miksi edunvalvontavaltuutus on niin tärkeä? Käymme läpi, miten tämä asiakirja antaa valtuudet läheisillesi hoitaa taloudellisia ja muita päätöksiä puolestasi, kun et itse kykene.

2. Hoitotahto: Äänesi terveydenhuollossa

 • Hoitotahdon merkitys korostuu elämän eri vaiheissa. Tutustumme siihen, miten voit ennakoida ja ilmaista omat toiveesi terveydenhuollon päätöksenteossa, varmistaen, että saat hoidon juuri niin kuin haluat.

3. Näiden asiakirjojen laatimisen askel askeleelta

 • Käytännön vinkkejä ja neuvoja: Opastamme sinua konkreettisesti, miten voit laatia vahvan edunvalvontavaltuutuksen ja hoitotahdon omiin tarpeisiisi sopivaksi.

4. Keskustelua ja kysymyksiä

 • Tilaisuudessa on runsaasti tilaa osallistujien omille pohdinnoille ja kysymyksille. Yhdessä voimme syventyä näiden asiakirjojen merkitykseen ja ratkoa mahdolliset kysymysmerkit.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä lähettämällä viesti suvi.taussi@viimeinentahto.fi tai soita +358 50 364 8687

bottom of page