Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste – Asiakas ja markkinointirekisteri

 

Kuka tietojasi käsittelee

 

Yritys

 

Viimeinen tahto

Kumianpää 6 D 48

00840 Helsinki

 

Yhteyshenkilö

Suvi Taussi

050 364 8687

suvi.taussi@viimeinentahto.fi

 

Keiden tietoja käsittelemme

 

* Asiakkaat

* Potentiaaliset asiakkaat

* Verkkosivuston käyttäjät

 

Mistä saamme tiedot

 

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään.

 

Tiedot, joita käsittelemme

 

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita itse toimitat meille:

 

* Nimi

* Osoitetiedot

* Sähköpostiosoite

* IP-osoite

 

Miksi käsittelemme tietoja

 

* Asiakassuhteen hoitaminen

* Markkinointi

 

Kuka muu käsittelee tietojasi

 

Ei kukaan muu.

 

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

 

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa.

Henkilötietoja säilytetään markkinointitarkoituksiin lähtökohtaisesti kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen poistamme tiedot.

 

Oikeutesi

 

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: suvi.taussi@viimeinentahto.fi

 

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

 

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

 

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin.

 

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

 

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

 

 

Kuinka suojaamme tietosi

 

* Suojaamme internetyhteyden (https)

* Käytämme palomuuria

* Salaamme tietoja (kryptaus)

* Rajaamme rekisteriin pääsyn henkilöihin, jotka sitä tarvitsevat

* Sitoutamme henkilökunnan salassapitosopimuksilla