top of page

Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutus on avain oman tulevaisuuden hallintaan. Valtuutus tuo turvaa – se on sitoumus, joka antaa läheisillesi oikeuden hoitaa asioitasi, kun et itse siihen kykene.

Miksi valtuutus on tärkeä? Elämässä voi tulla eteen tilanteita, joissa emme pysty itse tekemään päätöksiä. Edunvalvontavaltuutuksen laatiminen varmistaa, että läheisesi voivat toimia puolestasi, kunnioittaen toiveitasi ja tarpeitasi. Se on konkreettinen tapa ottaa vastuu omasta tulevaisuudesta ja varmistaa, että päätöksenteko pysyy omassa piirissäsi myös vaikeuksien edessä.

Tutustu palveluihimme

Edunvalvontavaltuutuksen laadinta - asiantuntijan laatimana

145 €

Asiantuntijamme laativat kanssasi puhelinpalaverissa edunvalvontavaltuutuksen, joka varmistaa, että asiat ovat turvassa tulevaisuudessa. Nauti vaivattomasta prosessista, ja valmis valtuutus toimitetaan suoraan kotiisi.

 

Turvaa tulevaisuutesi helposti – ota yhteyttä ja varaa aikasi puhelinpalaveriin.

 

Täytä yhteydenottopyyntö täällä.

Edunvalvontavaltuutuksen tarkistaminen ja päivittäminen

75 €

Tiedätkö varmasti, että aiemmin laadittu edunvalvontavaltuutuksesi on ajan tasalla? Varmista turvallinen tulevaisuutesi asiantuntijamme avulla!

Tarkistamme ja päivitämme tarvittaessa edunvalvontavaltuutuksesi ja toimitamme päivitetyn valtuutuksen suoraan kotiisi. Huolehdi asianmukaisesta suojasta ja varmista, että tärkeät päätökset heijastavat nykyisiä toiveitasi.

Täytä yhteydenottolomake täällä.

Step-by-step edunvalvontavaltuutus

79 €

Tee tärkeä päätös tulevaisuutesi turvaamiseksi helposti ja itse!

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laatia oman edunvalvontavaltuutuksesi käyttämällä asiantuntijamme laatimaa helppokäyttöistä lomaketta. Saat selkeät ohjeet kohdalta kohdalle, joten voit täyttää lomakkeen vaivattomasti omassa tahdissasi.

 

Turvaa tulevaisuutesi omatoimisesti ja ammattilaisten avulla – aloita edunvalvontavaltuutuksen laatiminen nyt!

Tilaa step-by-step materiaali täältä.

Tahtoni-vihko

29€

Tahtoni-vihko sisältää yksissä kansissa kaikki tärkeimmät asiakirjat - mukaan lukien tietenkin myös edunvalvontavaltuutuksen. Vihkossa on mukana muun muassa hoito- ja hoivatahto sekä digitaalisen omaisuuden testamentti. Tahtoni-vihko on saatavilla myös sähköisenä versiona suomeksi ja ruotsiksi.

Ilmainen toimitus!

Voit tilata Tahtoni-vihkon täällä!

Artikkelit ja videot

Maksuttomat

Tarjoamme laadukkaita artikkelitekstejä sekä informatiivisia luentovideoita, jotka syventyvät monipuolisesti eri aiheisiin. Asiantuntijamme kirjoittavat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä blogeja sekä luovat informatiivisia luentovideoita, jotka avaavat uusia näkökulmia ja tarjoavat käytännön vinkkejä.

Tutustu blogeihin ja videoihin täällä!

Jätä yhteystietosi ja otamme Teihin yhteyttä

Valitse yhteydenoton aihe

Kiitos viestistäsi. Otamme teihin pian yhteyttä!

bottom of page